september 2015

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 1903 - The City Part of Town

Aanstaande donderdag wordt de derde aflevering van seizoen 19 van South Park uitgezonden die The City Part of Town heet.

Afbeelding aflevering 1903 - Where My Country Gone Afbeelding aflevering 1903 - The City Part of Town

Het bergdorpje staat op het punt om beloond te worden voor de grote stappen die ze hebben gezet in gentrificatie (opwaarderen van een buurt). Ondertussen probeert Kenny ook uit de armoedecirkel te stappen door een baan te nemen bij City Wok.

Teaser

Aflevering gezien? Praat mee erover op het forum.

Gameplaybeelden nooit uitgekomen South Park computerspel

Er zijn gameplaybeelden opgedoken van een South Park computerspel dat nooit is uitgekomen. Dit computerspel was in ontwikkeling bij Buzz Monkey Software en zou een South Park versie worden van Grand Theft Auto. De gameplaybeelden zijn afkomstig van een Xbox console voor ontwikkelaars, die iemand onlangs heeft bemachtigd en laten een erg vroege versie zien doordat veel niet goed werkt en niet af is. Ook wordt regelmatig het driehoekje van PlayStation getoond, wat erop kan wijzen dat dit computerspel voor meerdere spelcomputers in ontwikkeling was.

Screenshot nooit uitgekomen South Park computerspel

Informatie aflevering 1902 - Where My Country Gone

Aanstaande donderdag gaat de tweede aflevering van seizoen 19 in première waarin een heel actueel onderwerp wordt behandeld: illegale immigratie. Mr. Garrison neemt het hiertegen op in Where My Country Gone.

Afbeelding aflevering 1902 - Where My Country Gone Afbeelding aflevering 1902 - Where My Country Gone

Mr. Garrison stort zich in de verkiezingen met als doel een muur te bouwen om ongeregistreerde immigranten te weren.

Teaser

Aflevering gezien? Praat mee erover op het forum.

Informatie aflevering 1901 - Stunning and Brave

Aanstaande donderdag gaat dan eindelijk seizoen 19 van South Park in première! Vandaag is er informatie en een teaser vrijgegeven over de eerste aflevering die Stunning and Brave gaat heten.

Afbeelding aflevering 1901 - Stunning and Brave Afbeelding aflevering 1901 - Stunning and Brave

De jongens hebben hun diepste respect voor Caitlyn Jenner. Er staat een nieuwe directeur aan het roer van South Park Elementary. Hij dwingt de jongens de schade die hun hebben veroorzaakt door hun geschiedenis van racisme en onbewuste vooroordelen te confronteren. Het is de meest verbluffende en dappere South Park ooit.

Teaser

Aflevering gezien? Praat mee erover op het forum.

Afleveringen seizoen 19 nog geen dag later hier te zien

Het duurt niet meer lang meer tot seizoen 19 van South Park van start gaat in de Verenigde Staten. Volgende week woensdag op donderdagnacht zal de eerste aflevering daar te zien zijn.

Comedy Central Nederland heeft onlangs bekend gemaakt dat zij in record tijd de aflevering zullen voorzien van ondertiteling en op donderdagavond om 22:00 uur zullen uitzenden. Dat is nog geen dag later. Kan je dan niet kijken? Dan kan je de aflevering na uitzending bekijken in de South Park app!