september 2014

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 1802 - Gluten Free Ebola

Er is informatie bekend gemaakt over de tweede aflevering van seizoen 18 die Gluten Free Ebola heet. In deze aflevering wordt de Ebola epidimie en het glutenvrij dieet.

Afbeelding aflevering 1802 - Gluten Free Ebola Afbeelding aflevering 1802 - Gluten Free Ebola

Mr. Mankey is nu glutenvrij en iedereen is geïrriteerd aangezien hij blijft zeggen hoe geweldig hij zich voelt. Maar na overtuiging van wat er gebeurd met je lichaam als je gluten eet, wordt South Park het eerste dorp in Amerika dat glutenvrij is.

Update 30-09: De preview van de nieuwe aflevering is nu ook buiten de VS beschikbaar.

Informatie aflevering 1801 - Go Fund Yourself

Er is informatie en een teaser vrijgegeven over de eerste aflevering van seizoen 18 van South Park die Go Fund Yourself gaat heten en een parodie is op crowdfunding.

Afbeelding aflevering 1801 - Go Fund Yourself Afbeelding aflevering 1801 - Go Fund Yourself

De jongens starten een Kickstarter project om een winkel te openen in South Park die The Washington Redskins heet. Daarna zitten ze achterover en zien ze het geld binnenstromen. De hoofdtrainer van The Washington Redskins football team eist dat ze hun naam veranderen, maar Cartman houdt voet bij stuk. The Washington Redskins mag nooit meer dezelfde betekenis hebben.

Teaser

Seizoen 18 gaat bijna beginnen + prijsvraag

Nog 10 dagen en dan begint eindelijk het 18e seizoen van South Park. In de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 september wordt in de Verenigde Staten de première aflevering uitgezonden. Vier dagen later, op zondag 28 september om 21:05 uur, wordt deze aflevering in Nederland uitgezonden op Comedy Central.

Seizoen 18 terug

Ter ere van de start van het nieuwe seizoen van South Park mag ik namens Comedy Central een Coca-Cola pakket weggeven aan een gelukkige fan. Wat moet je hiervoor doen? Simpel! Ga naar de prijsvraag pagina en beantwoord de drie vragen. Inzenden kan tot zondag 21 september.

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan