juli 2014

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Black Friday genomineerd voor een Emmy

Onlangs zijn de genomineerden voor de Emmy Awards bekend gemaakt en er is weer een aflevering van South Park genomineerd. Dit maal is het de aflevering Black Friday, de eerste aflevering van een driedelige verhaal rond de dag na Thanksgiving waar iedereen kerstinkopen wil doen voor hoge kortingen. Deze aflevering is door de fans en critici erg goed ontvangen en maakt een goede kans.

Vorig jaar wonnen ze met Raising the Bar de 5e Emmy
Vorig jaar wonnen ze met Raising the Bar de 5e Emmy

De andere genomineerden in de categorie Outstanding Animated Program zijn:

  • Archer – Archer Vice: The Rules Of Extraction
  • Bob’s Burgers – Mazel Tina
  • Futurama – Meanwhile
  • Teenage Mutant Ninja Turtles – The Manhattan Project

De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 16 augustus.

South Park app nu beschikbaar voor Android en iOS!

Vandaag heeft Comedy Central de officiële South Park app gelanceerd in Nederland en België! Hiermee krijgen alle South Park fans de kans om hun favoriete afleveringen te bekijken op Android of iOS telefoons of tablets op elk moment.

South Park app voor Android en iOS

Hiermee is South Park de enige grote animatieshow die op een legale manier alle afleveringen beschikbaar maakt voor haar fans. De gratis app is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store binnen iTunes en Google Play. In Duitsland is de app al gelanceerd en was daar binnen een week de #1 app in de iTunes store.

In de toekomst worden er nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de app als 720p streams, ondertiteling en ondersteuning voor Google's Chromecast.

Download de South Park app: