juni 2013

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

South Park: The Stick of Truth E3 trailer

Op dit moment wordt in Los Angeles de E3 2013 gehouden. Dit is een computerspelbeurs waar ontwikkelaars en uitgevers met hun nieuwste games komen. Op de persconferentie van Ubisoft, die sinds begn dit jaar de ontgever is van South Park: The Stick of Truth, is een nieuwe trailer getoond. In deze trailer heeft Randy de hoofdrol.

South Park: The Stick of Truth staat nu gepland om uit te komen in december.

Paramount krijgt 5 jaar rechten voor South Park

Deze week is bekend gemaakt dat filmproducent Paramount Pictures 5 jaar lang de rechten krijgt voor het maken van een nieuwe South Park film. Of deze er komt is nog de vraag.

Warner wou graag meewerken aan het maken van de nieuwe film van Christopher Nolan (regisseur van o.a. The Dark Knight en Inception) die Interstellar gaat heten. Tegenover dat staat dat Paramount voor 5 jaar lang de rechten heeft gekregen voor het maken van een nieuwe Friday the 13th film en een nieuwe South Park film.

Trey en Matt hebben zich in het verleden niet positief uitgesproken over een nieuwe film. Zo willen ze al The Book of Mormon verfilmen en hebben ze hun eigen productiebedrijf opgezet. Om nu hun baby uit handen te geven aan Paramount is onwaarschijnlijk.

Wil jij een nieuwe film? Laat een reactie achter.