april 2012

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 1607 - Cartman Finds Love

Er is informatie bekend gemaakt van de laatste aflevering van South Park voor de zomerstop wat een romantische aflevering wordt genaamd Cartman Finds Love.

Afbeelding aflevering 1607 - Cartman Finds Love Afbeelding aflevering 1607 - Cartman Finds Love

Cupido loopt hoogtij in South Park. Er is een nieuw meisje op school en iedereen wilt weten op wie ze een oogje heeft. Cartman is met name enthousiast. Hij heeft iets in zich ontdekt waarvan hij nooit van wist dat hij het had. Nu, om ervoor te zorgen dat niemand in de weg zit van de ware liefde, is het tijd voor Cartman om eindelijk iemand te laten weten hoe hij zich voelt.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1606 - I Should Have Never Gone Ziplining

Nog twee aflevering voor de zomerperiode. Van de een-na-laatste aflevering, I Should Have Never Gone Ziplining, die woensdag op donderdagnacht wordt uitgezonden, is nu informatie bekend geworden.

Afbeelding aflevering 1606 - I Should Have Never Gone Ziplining Afbeelding aflevering 1606 - I Should Have Never Gone Ziplining

De voorjaarsvakantie duurt niet eeuwig en de kinderen willen de laatste dag tellen. De jongens zijn enthousiast als ze een dagje gaan 'kabelbanen' in de Colorado Mountains. Maar hoog in de bergen, ver weg van hun familie, maakt hun reis een slechte wending. Overlevingskansen zijn klein. Het enige wat ze kunnen doen is wachten om te worden gered. Maar zal hulp te laat komen?

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1605 - Butterballs

Er is informatie bekend gemaakt van de nieuwe aflevering die Butterballs gaat heten.

Afbeelding aflevering 1605 - Butterballs Afbeelding aflevering 1605 - Butterballs

Pesten is een nationale epidemie en South Park Elementary is er niet imuum tegen. Stan wilt mensen er bewust van maken wat de gevaren zijn van pesten door het opnemen van een grote dance video. Zal hij in staat om de druk te bewaren die gepaard gaat met de bekendheid van het opnemen voor dit goede doel?

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1604 - Jewpacabra

Er is informatie bekend gemaakt over de nieuwe aflevering van South Park die de titel Jewpacabra gaat krijgen.

Afbeelding aflevering 1604 - Jewpacabra Afbeelding aflevering 1604 - Jewpacabra

Het South Park paaseieren zoeken is in gevaar als er geruchten opduiken van een gevaarlijk beest dat op de loer ligt in het bos vlakbij. Cartman probeert iedereen te waarschuwen dat hun leven in gevaar is als ze mee doen met het eieren zoeken. Niemand geloofd hem totdat hij met videobewijs komt van het mysterieuze wezen.

Teaser (denk aan de blokkering)