maart 2012

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

South Park: Tenorman's Revenge morgen op Xbox Live

Goed nieuws voor fans met een Xbox 360. Morgen komt South Park: Tenorman's Revenge uit op Xbox Live. In deze platformer neem je het op tegen Scott Tenorman. Het spel gaat 800 Microsoft punten kosten. Bekijk hieronder de intro.

Informatie aflevering 1603 - Faith Hilling

Vandaag is informatie over de nieuwe aflevering van South Park bekend gemaakt die Faith Hilling gaat heten wat een politieke parodie wordt.

Afbeelding aflevering 1603 - Faith Hilling Afbeelding aflevering 1603 - Faith Hilling

De jongens zijn besmet met een levensbedreigende fenomeen. De menselijke evolutie begint te versnellen op een snel en verontrustend tempo. Tegelijkertijd vertoont er bij een andere soort op de planeet dezelfde drastische ontwikkeling. Uiteindelijke zullen de twee soorten strijden tot de dood en "Faith Hilling" kan mens laatste hoop zijn.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1602 - Cash For Gold

Er is informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering van South Park die Cash For Gold gaat heten.

Afbeelding aflevering 1602 - Cash For Gold Afbeelding aflevering 1602 - Cash For Gold

Cartman lanceert een show over de verkoop van edelstenen en creëert een zeer lucratieve handel. Stan zoekt naar de werkelijke waarde van een sieraad dat een geschenk was van zijn opa. Ondertussen aast Cartman nieuwe lucratieve handel op een zeer kwetsbare cliënteel.

Teaser (denk aan de blokkering)

Nieuwe trailer South Park: Tenorman’s Revenge

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van South Park: Tenorman’s Revenge, een platform spel die alleen op Xbox Live Arcade uitkomt.

In het spel neem je het als Cartman, Kyle, Stan of Kenny op tegen Scott Tenorman en zijn leger van roodharigen en reis je door de tijd. Het spel komt in het voorjaar uit.

Minder goed nieuws voor de ontwikkelaar achter South Park: The Game (Obsidian Entertainment), die 20 tot 30 mensen heeft moeten ontslaan en een ander project heeft stopgezet.

Informatie aflevering 1601 - Reverse Cowgirl

Woensdag op donderdagnacht gaat het weer los! Seizoen 16 begint dan met de aflevering Reverse Cowgirl.

Afbeelding aflevering 1601 - Reverse Cowgirl Afbeelding aflevering 1601 - Reverse Cowgirl

Aan één van de jongens is keer op keer verteld dat hij de toiletbril omhoog moet laten staan als hij naar het toilet gaat, maar hij luisterde niet. Zijn acties hebben consequenties en resulteren uiteindelijk in een onvergetelijke catastrofe.

Teaser (denk aan de blokkering)

Comedy Central Nederland heeft bekend gemaakt dat zij starten met seizoen 16 vanaf zondag 25 maart.

Eerste beelden seizoen 16

Op Comedy Central in de Verenigde Staten draait een promo met de eerste beelden uit mogelijke afleveringen van seizoen 16. Een fan heeft deze promo opgenomen met een smartphone en op YouTube gezet.

In de promo zie je dat Cartman een kabelbaan gaat rijden en dat later hartstikke stom vond, Butters en Cartman aan het jagen zijn op een Chupacabra en dat iedereen 's nachts buiten staat en Kyle zich afvraagd wat er aan de hand is en (waarschijnlijk) Clyde's moeder vast zich in een wc-pot.