november 2011

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Who Wants to be a Millionaire? The South Park edition!

Sinds deze week is op PlayStation Network en Xbox Live de South Park editie van Who Wants to be a Millionaire? (Weekend Miljonairs) beschikbaar.

In deze editie zitten 600 vragen verwerkt die gerelateerd zijn aan South Park, een publiek vol South Park personages en de mogelijkheid om South Park personages (zoals Mr. Hankey) als hulplijn te hebben.

Deze bundle is beschikbaar voor € 13,99. Hieronder is een trailer te bekijken.

South Park verlengd tot seizoen 20!

Nadat in maart 2011 het bekend werd dat na seizoen 15 er nog 2 seizoenen aankomen was er daarna een lange stilte rond de toekomst van South Park. Maar vandaag is bekend geworden dat Trey en Matt tot een overeenkomst zijn gekomen met Comedy Central om door te gaan tot seizoen 20! Dat zijn dus nog 70 afleveringen die bovenop de 223 afleveringen komen in de komende 5 jaar!

In het persbericht staan ook een aantal successen van de serie vermeld:
- Een aflevering van seizoen 15 trok in de VS gemiddeld 3,5 miljoen kijkers.
- Op Facebook heeft South Park 35 miljoen fans en dit maakt het de #3 (na Family Guy en The Simpsons).
- Verkozen tot de beste animatieserie in een enquête door Entertainment Weekly.

Bron: South Park Studios

South Park Fan bestaat 5 jaar!

Op 15 november 2006 begon ik de fansite South Park Fan met als het doel de Nederlandse South Park fansite te worden. Vandaag is dit precies 5 jaar geleden!

In de afgelopen 5 jaar is zijn er de nodige dingen veranderd. Zo is de website begonnen met een lichtblauwe vormgeving wat in oktober 2007 plaatsmaakte voor een donderblauwe vormgeving. Deze vormgeving draait nu sinds begin 2010, welke voorlopig nog wel even blijft.

Ook is tot twee maal toe de mogelijkheid om afleveringen van South Park te kijken van de website afgehaald. De eerste keer vanwege dat het teveel tijd kostte en de tweede keer vanwege een claim door MTV Networks. Je kan hier de complete geschiedenis lezen.

Ik wil als staff Professor Chaos en Nagger, de fans en bezoekers bedanken voor hun ondersteuning de afgelopen 5 jaar!

Informatie aflevering 1514 - The Poor Kid

Kenny's ouders worden gearresteerd in de laatste aflevering van seizoen 15 die The Poor Kid gaat heten.

Afbeelding aflevering 1514 - The Poor Kid Afbeelding aflevering 1514 - The Poor Kid

Met zijn ouders in de cel bevinden Kenny en zijn broertje en zusje zich in het pleegzorg systeem. Cartman is oprecht verontrust wanneer Kenny wordt meegenomen. Hij weet niet meer wie hij moet pesten voor het armste kind op school te zijn.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1513 - A History Channel Thanksgiving

Thanksgiving is nog maar enkele weken verwijdert en de toegewijde medewerkers van The History Channel hebben bijna de waarheid ontdekt in een nieuwe aflevering die A History Channel Thanksgiving heet.

Afbeelding aflevering 1513 - A History Channel Thanksgiving Afbeelding aflevering 1513 - A History Channel Thanksgiving

Na het kijken van een Thanksgving special op The History Channel geloven de jongens dat buitenaardse wezens betrokken zijn bij het oorspronkelijke feest. Maar de vragen blijven ... was de eerste Thanksgiving behekst? Is buitenaardse technologie verantwoordelijk voor de vulling? De waarheid kan Thanksgiving voor iedereen veranderen.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1512 - 1%

Een vette leerling wordt verstoten wanneer de resultaten van de Presidential Physical Fitness bekend worden gemaakt in de nieuwe aflevering genaamd 1%.

Afbeelding aflevering 1512 - 1% Afbeelding aflevering 1512 - 1%

De kinderen op South Park Elementary worden gestraft voor Cartman's tekortkoming op het fysieke gedeelte. Wat zal Cartman doen wanneer ze hem gaan aanvallen?

Teaser (denk aan de blokkering)