oktober 2011

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 1511 - Broadway Bro Down

Randy's collega's laten aan hem zien wat zo geweldig is aan Broadway musicals in de nieuwe aflevering Broadway Bro Down.

Afbeelding aflevering 1511 - Broadway Bro Down Afbeelding aflevering 1511 - Broadway Bro Down

Sharon is blij dat Randy een poging doet om meer dingen te doen waar ze van geniet. Maar, nadat hij haar meeneemt naar een hit musical in Denver wordt Randy de grootste fan van Broadway. Sharon wordt meegenomen naar New York om elk musical op de Great White Way te zien.

Teaser (denk aan de blokkering)

6 Days to Air: The Making of South Park

Eerder deze maand is in de Verenigde Staten de documentaire 6 Days to Air: The Making of South Park uitgezonden. Vanavond om 20:00 uur wordt deze hier uitgezonden op Comedy Central.

Matt Stone en Trey Parker

"De gerenommeerde documentairemaker Arthur Bradford kreeg onbeperkt toegang in het leven van Trey Parker en Matt Stone, de creatieve masterminds achter het Emmy Award winnende programma South Park. De camera’s van Bradford kregen toegang tot het hele creatieve proces. Daarmee geven ze een kijkje in de veeleisende werkomgeving van Parker en Stone, die er voor zorgt dat ze elke week een idee omtoveren tot een 22 minuten durende aflevering. Kijkers worden meegenomen in het denkproces van Parker en Stone’s als ze een nieuwe aflevering moeten maken en in de nooit stoppende zoektocht naar inspiratie tijdens de productie van een seizoen. De documentaire bevat ook diepte interviews met Parker en Stone over hun samenwerking en hoogtepunten uit hun carrier, zoals het maken van "The Spirit of Christmas," en hun gedenkwaardige verschijning op de Oscars in 2000 waar ze als travestiet verkleed kwamen."

Hierna wordt om 21:00 uur de aflevering Ass Burgers uitgezonden.

Bron: MTV Networks

South Park: Tenorman's Revenge voor Xbox Live Arcade

South Park Digital Studios heeft aangekondigd dat er een nieuwe South Park game naar Xbox Live Arcade komt genaamd South Park: Tenorman's Revenge.

In de game neem je het als Cartman, Kyle, Stan of Kenny op tegen Scott Tenorman en zijn leger van roodachtigen. Dit kan met 4 spelers co-op lokaal en via Xbox Live.

Het spel komt de lente van 2012 uit.

Informatie aflevering 1510 - Bass to Mouth

De meest schandalige geheimen van de kinderen worden online gepubliceerd in de nieuwe aflevering Bass to Mouth.

Afbeelding aflevering 1510 - Bass to Mouth Afbeelding aflevering 1510 - Bass to Mouth

De kinderen van de South Park Elementary zijn het slachtoffer van een nieuwe roddel website. Een ongrijpbare hacker heeft toegang gekregen tot gevoelige telefoon gesprekken en emails en plaatst al hun sappige verhalen. De jongens zijn geschokt wanneer ze ontdekken wie de hacker is.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1509 - The Last of the Meheecans

Butters zit vol met Mexicaanse trots in een nieuwe aflevering van South Park die The Last of the Meheecans gaat heten.

Afbeelding aflevering 1509 - The Last of the Meheecans Afbeelding aflevering 1509 - The Last of the Meheecans

Wat begint als een onschuldig spel tussen de jongens wordt het ineens serieus wanneer Cartman lid wordt van de Amerikaanse grenswacht. Niet verrassend, Cartman blijkt heel goed te zijn in het stoppen van Mexicanen.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1508 - Ass Burgers

Cartman denkt dat hij het Syndroom van Asperger heeft in de nieuwste aflevering van South Park! Deze aflevering zal woensdagavond worden uitgezonden in Amerika.

Afbeelding aflevering 1508 - Ass Burgers Afbeelding aflevering 1508 - Ass Burgers

Cartman komt op een bizarre manier er achter dat hij het Syndroom van Asperger heeft. Zelfs Kyle en Kenny doen mee. Stan lukt het maar niet om zijn leven weer normaal te krijgen wat hij ook probeert. Zal er ook maar iets hetzelfde blijven in South Park?

Klik hier voor de preview. Denk eraan dat de website Nederlandse bezoekers blokkeert. Zie hier hoe je op de website van South Park komt.