november 2010

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Makers aangeklaagd voor "What What (In the Butt)" video

Een maand geleden moesten Trey en Matt zich verontschuldigen voor het 'jatten' van materiaal van CollegeHumor dat in de aflevering Inscheeption zat. Maar nou is het weer raak.

De makers, Viacom en Comedy Central worden aangeklaagd door Brownmark Films voor het kopiëren van een copyrighted muziekvideo gezongen door Samwell van YouTube. In 2008 kwam de clip voor in de aflevering Canada on Strike, maar dan met Butters in de plaats. Het origineel is op YouTube 34 miljoen keer bekeken.

Comedy Central laat weten dat de parodie onder de regels valt en gaat de zaak aanvechten. Wat denk jij? Bekijk de twee versies door op 'lees verder' te klikken.

Bron: The Hollywood Reporter

Informatie aflevering 1414 - Crème Fraiche

Helaas is aanstaande woensdag- op donderdagnacht de laatste aflevering, die Crème Fraiche heet, te zien in de VS van seizoen 14. Daarna moeten we wachten tot begin maart 2011 waarschijnlijk.

Afbeelding aflevering 1414 - Crème Fraiche Afbeelding aflevering 1414 - Crème Fraiche

Het leven van Stan is zowel op school als thuis een puinhoop. Randy's verslaving met het Food Network veranderd alles. Het dwingt zelfs Sharon om een nieuwe interesse te verkennen. Wanneer zijn moeder vertrekt met haar 'nieuwe interesse', blijft Stan achter om de stukjes te lijmen.

Teaser (denk aan de blokkering)

Afleveringen bekijken niet meer mogelijk ...

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om op South Park Fan afleveringen van South Park te bekijken. Ik heb van MTV Networks (eigenaar van Comedy Central) de eis gekregen per direct de afleveringen van de website te halen, omdat ze in strijd zijn met de auteursrechten die bij hun liggen. Dit negeren was voor mij geen optie, omdat ze anders genoodzaakt waren om juridische stappen tegen mij te ondernemen.

Voor het bekijken van de laatste afleveringen verwijs ik je door naar Google (of naar deze handleiding om de Internationale website te bezoeken), aangezien de Nederlandse website nog pas bij aflevering 1408 is (en geen ondertiteling aanbiedt).

In de reacties geen links van andere 'afleveringen' websites vermelden. Deze worden verwijderd!

Informatie aflevering 1413 - Coon vs. Coon & Friends

Er is informatie vrijgegeven over de 3e aflevering van The Coon trilogie die Coon vs. Coon & Friends gaat heten.

Afbeelding aflevering 1413 - Coon vs. Coon & Friends Afbeelding aflevering 1413 - Coon vs. Coon & Friends

The Coon toont zich kwader dan the duistere heer Cthulhu wanneer hij zijn oude partners van Coon & Friends straft. Kenny McCormick worstelt met zijn superkrachten van zijn alter-ego Mysterion. Gaat Coon & Friends de dag redden? Zal Mysterion het ooit eens worden met zijn vermogen tot het vermeiden van de dood? Dit alles als de natie wacht en waar is Captain Hindsight?

Teaser (denk aan de blokkering)

Comedy Central op 1 januari vanaf 15:00 uur

Comedy CentralVandaag heeft MTV Networks (de eigenaar van TMF, MTV, Nickelodeon en Comedy Central) bekend gemaakt dat het nodige gaat veranderen vanaf 1 januari 2011.

Zo gaat Comedy Central op 1 januari vanaf 15:00 uur uitzenden op het kanaal van TMF, dat in de loop van 2011 alleen digitaal verder gaat en wordt vervangen door KinderNet. Nickelodeon wordt hierdoor een 24-uurs zender en gaat zich 's avonds richten op de tieners.

Comedy Central krijgt meer uitzenduren om verder te kunnen groeien. Met deze herindeling gaat MTV Networks zich hiermee ook meer richten op de kinderen.

Hopelijk komt South Park vanaf 1 januari ook meer op Comedy Central.

Bron: Radio.NL

Informatie aflevering 1412 - Mysterion Rises

Er is informatie vrijgegeven over het vervolg van de vorige aflevering die Mysterion Rises gaat heten.

Afbeelding aflevering 1412 - Mysterion Rises Afbeelding aflevering 1412 - Mysterion Rises

"Coon en vrienden", geleid door Mysterion, werken samen om de mensen te helpen in de Golf van Mexico die zijn overgeleverd aan de duistere heer Cthulhu. The Coon, verbannen door zijn mede superhelpen en nu alleen werkt, is uit op wraak.

Teaser (denk aan de blokkering)