juli 2010

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Bedreiger Matt & Trey opgepakt voor terrorisme

Afgelopen woensdag is de man die Trey Parker en Matt Stone heeft bedreigd opgepakt op verdenking van terrorisme. De man zou zich willen aansluiten bij Al Shabab, een Somalische terreurorganisatie.

In april werden Trey en Matt bedreigd nadat in de afleveringen 200 en 201 de profeet Mohammed was te zien in een berenpak. Hij wordt hiervoor niet verder vervolgd.

Bron: nu.nl

A Little Box of Butters aangekondigd!

A Little Box  of ButtersNa Cartman en Kyle, krijgt nu ook Butters een eigen DVD box. Comedy Central heeft gisteren de "A Little Box of Butters" box aangekondigd.

Op de 2 DVD's zullen 13 afleveringen met Butters staan geremasterd in 16:9 en met 5.1 surround geluid. Welke dit zijn is nog niet bekend. Er staat ook een exclusief een trivia spel op genaamd "It's Butters! A Trivia Game", waar je je kennis over Butters kan testen samen met vrienden.

Ook zitten er diverse extra's in de box:

  • Een pimp keten uit Butters’ Bottom Bitch;
  • Inspector Butters insigne uit Butters Very Own Episode;
  • Het manuscript van het verloren hoofdstyuk van The Poop That Took A Pee uit The Tale of Scrotie McBoogerballs;
  • Een afgekeurde check van Paris Hilton uit Stupid Spoiled Whore Video Playset;
  • En nog meer!

Deze DVD box komt in de VS uit op 28 oktober. Wanneer hij hier uitkomt, is nog onbekend.

10e Emmy nominatie voor South Park

Vorige week zijn de nominaties bekend gemaakt van de Emmy's die op 29 augustus worden uitgereikt en South Park heeft hierbij zijn 10e nominatie binnen gekregen.

De dubbele aflevering 200 / 201 (uit seizoen 14) is genomineerd voor een Emmy in de categorie "buitengewoon geanimeerd programma (voor één uur of minder)". Dit is zeer verrassend, want er was na de uitzending veel kritiek, vooral uit moslimlanden. De andere genomineerden zijn The Simpsons, The Ricky Gervais Show, Disney Prep & Landing en Alien Earths.

Vorig jaar won South Park nog de Emmy met de aflevering Margaritaville.