april 2010

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 1407 - Crippled Summer

Comedy Central heeft informatie vrijgegeven over de 7e aflevering van seizoen 14, wat de laatste aflevering is van de eerste helft.

1407 - Crippled Summer (Afbeelding #1) 1407 - Crippled Summer (Afbeelding #2)

Deze zomer draait om competitie. Er is geen tijd voor Jimmy en zijn vrienden om lui te wezen. Ze trainen ervoor om dit jaar kampioen te worden op zomerkamp. Jimmy bereidt zich voor op de jaarlijkse surfwedstrijd.

Teaser (denk aan de blokkering)

Statement laatste aflevering Matt en Trey

Er is een statement naar buiten gekomen van Matt en Trey aan de fans over de laatste aflevering:

"In the 14 years we've been doing South Park we have never done a show that we couldn't stand behind. We delivered our version of the show to Comedy Central and they made a determination to alter the episode. It wasn't some meta-joke on our part. Comedy Central added the bleeps. In fact, Kyle's customary final speech was about intimidation and fear. It didn't mention Muhammad at all but it got bleeped too. We'll be back next week with a whole new show about something completely different and we'll see what happens to it."

Kort samengevat zeggen Matt en Trey dat ze in de 14 jaar nooit een aflevering hebben gemaakt waar ze niet achter stonden. Comedy Central heeft besloten om censuur toe te passen. Zelfs Kyle's toespraak, wat over intimidatie en angst ging, werd weggepiept. Volgende week hebben ze een complete andere aflevering en ze zullen zien wat daarmee gebeurt.

Hierdoor is ook de aflevering niet te kijken op de officiële website. Je kan hem wel hier bekijken.

Matt en Trey met de dood bedreigd

De makers van de animatieserie 'South Park' worden op een aantal Amerikaanse radicaal islamitische weblogs bedreigd met de dood. Bij een artikel over de tekenaars en hun vermeende minachting voor het geloof is een foto van een net vermoorde Theo van Gogh geplaatst.

Volgens een andere weblog is het bericht door een jonge Amerikaanse jongen geschreven. Ook via Twitter uit de jongen vervloekingen aan het adres van Trey Parker en Matt Stone. De jongen schrijft zelf dat de blog geen bedreiging is, maar een waarschuwing. Aan het eind van zijn bericht maakt hij enkele zakelijke adressen en de woonplaats van de makers bekend.

De Telegraaf schrijft dat in het bericht ook Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali met de dood worden bedreigd. De 'waarschuwing' is geplaatst naar aanleiding van het tonen van de profeet Mohammed in de animatieserie 'South Park'. Hierbij werd de profeet in een berenpak voorgesteld, omdat hij zich niet herkenbaar wil tonen.

Bron: ANP

Informatie aflevering 1406 - 201

Comedy Central heeft informatie vrijgegeven over de 6e aflevering van seizoen 14, wat een vervolg wordt op de 200e aflevering, welke 201 gaat heten.

Afbeelding 1406 - 200

Boze beroemdheden, gewelddadige roodharige kinderen en Mecha Streisand staan op het punt South Park te vernietigen en wat iedereen wilt weten is: Wie is Eric Cartman's vader?

Teaser (denk aan de blokkering)

Gefeliciteerd met 200 afleveringen!

Vannacht is de 200e aflevering van South Park uitgezonden bij Comedy Central. Namens de staf van South Park Fan feliciteren we Matt Stone en Trey Parker (en het hele team) met het behalen hiervan.

Op southpark200.com kan je allerlei felicitaties bekijken van fans en ook van anderen zoals van The Simpsons en Microsoft.

Informatie aflevering 1405 - 200

Comedy Central heeft informatie vrijgegeven over de 200e aflevering van South Park die toepasselijk 200 gaat heten.

Afbeelding 1405 - 200 Afbeelding 1405 - 200

Tijdens een schoolexcursie beledigt Stan Tom Cruise per ongeluk wat een kettingreactie veroorzaakt. 200 mensen die in het verleden belachelijk zijn gemaakt, hebben een rechtszaak tegen het dorp South Park aangespannen. Dit kan het ding zijn dat South Park voorgoed vernietigd.

Teaser video 200e aflevering

De eerste teaser video van de 200e aflevering van South Park is vrijgegeven. De titel van de aflevering staat nog niet vast, maar het thema wel: alle beroemdheden die ooit in South Park voor gek zijn gezet gaan een rechtzaak aanspannen tegen het dorp.

De aflevering wordt in de nacht van volgende week woensdag op donderdag uitgezonden.

Teaser (denk aan de blokkering)

Informatie aflevering 1404 - You Have 0 Friends

Comedy Central heeft informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering van South Park die You Have 0 Friends gaat heten.

Afbeelding 1404 - You Have 0 Friends Afbeelding 1404 - You Have 0 Friends

Kyle is op Facebook bevriend met de verkeerde persoon en nou verlaten al zijn oude vrienden hem. Zijn situatie is hopeloos. Kyle gaat op zoek naar hulp van de persoon die altijd voor hem open staat.

Teaser (denk aan de blokkering)

The Real South Park was 1 april grap

En aantal weken geleden kondigde Comedy Central Nederland The Real South Park aan. Het blijkt nou toch een 1 april grap te zijn.

Er waren korte fragmenten te zien, maar daarna kwam de tekst 1 april in beeld en stond er de tekst "Er kan maar één South Park zijn". Daarna begon de eerste aflevering van seizoen 14.

Vanaf 2 april is elke vrijdag een aflevering uit seizoen 14 te bekijken op Comedy Central.