januari 2010

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Seizoen 13 op DVD en Blu-ray met verwijderde scenes

Onlangs is DVD en Blu-ray box van seizoen 13 aangekondigd door Comedy Central en Paramount Pictures. Op beide versies zullen de afleveringen in breedbeeld te zien zijn en op de Blu-ray versie zelfs in 1080p (Full HD)! Voor het eerst zijn er ook verwijderde scenes aanwezig op beide versies.

Voorkant DVD box seizoen 13 Voorkant Blu-ray box seizoen 13

In de Verenigde Staten zullen beide versies uitkomen op 16 maart. Wanneer ze hier uitkomen is nog niet bekend.

Bron: TVShowsOnDVD.com

Afleveringen terug online met verbeteringen!

Vanaf vandaag heeft elke aflevering een eigen pagina. Daarop vindt je meer informatie over de aflevering, zoals wie hem heeft geschreven en geregisseerd, een uitgebreid plot en bijzonderheden. Je kan ook vanaf vandaag je eigen stem geven, van 1 ster (slecht) tot 5 sterren (super), op alle afleveringen. Hierbij moet je wel een goede mening meesturen, anders wordt hij weer verwijderd.

Ook kan je de afleveringen weer online bekijken. Vandaag is dat alleen seizoen 13 nog, maar binnenkort komen ook de andere seizoenen aan de beurt. Je kan vanaf nu ook de ondertiteling aan en uit zetten door in de speler op de knop 'cc' te klikken.

Ga naar de afleveringen

Welkom op het nieuwe South Park Fan!

Na weken lopen werken aan de nieuwe layout is hij er dan eindelijk: versie 3 van South Park Fan! De oude layout was al meer dan 2 jaar oud en was nodig aan veevanging toe.

Zoals je ziet is deze layout blauw en grijs en breder dan de vorige layout, zodat er meer inhoud op kan. Ook is het systeem erachter grondig aangepakt. De hele website draait nou op een CMS (Content Management System), Drupal voor de kenners, waardoor de inhoud makkelijker is bij te houden.

De personagelijst is momenteel niet beschikbaar, doordat deze volledig herschreven wordt. Binnenkort krijgt (bijna) elke personage zijn eigen pagina. Ook de afleveringen krijgen straks allemaal een eigen pagina met een uitgebreid plot en de mogelijkheid om een cijfer te geven. Hierdoor zijn momenteel de afleveringen niet te bekijken.

Ik hoop dat jullie de nieuwe layout leuk vinden.

Het South Park Fan Forum

Beste South Park Fan bezoeker!

Een gelukkig 2010 aan jullie allemaal! Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het aanmelden op het South Park Fan forum?

Op dit forum zijn in de bijna drie jaar dat het bestaat meer dan 50.000 berichten geplaatst, meer dan 1000 topics gestart en rond de 750 leden gewerfd. Dagelijks worden er nieuwe berichten geplaatst door onze actieve leden en het forum is van 's morgens vroeg tot 's avonds laat actief. De leden zijn gezellig en sympathiek en zijn bereid om je met open armen te ontvangen en te begeleiden.

Hoewel het forum vooral gericht is op South Park zijn er genoeg andere onderwerpen om over te praten. Zo kun je kletsen over je favoriete cartoons en muziek, je kunt spelletjes doen in het forum en in een prachtige arcade met spellen van biljarten tot Pacman tot YetiSports. Er is een shoutbox waar je snel met je forumvrienden kunt praten, je kunt met elkaar discussieren in een speciaal Discussietopic en kun je je hart luchtten in een topic over hoe je je voelt. Verder worden elk jaar de South Park Fan Awards uitgereikt waar bekend wordt wie het beste, slimste en grappigste lid is.

Maar het zou geen South Park-forum zijn zonder de South Park! Je kunt praten over afleveringen, personages en kunt je fanfic en fanart kwijt in een speciale selectie. Welke afleveringen zijn het best, welke personages vind je irritant en om welke dood van Kenny heb je het hardst gelachen? Je kunt het hier allemaal kwijt.

Twee moderators en een admin zorgen voor orde op het forum. Spammers en adverteerbots worden zo snel mogelijk aangepakt zodat iedereen een ongehinderd door het forum kan scrollen. Als je je zelf goed aan de regels houdt, wat helemaal niet zo moeilijk is, weet ik zeker dat je een goede tijd zult beleven op het forum.

Dus, wat houd je nog tegen? Neem eens een kijkje, meld je aan bij het South Park Fan Forum en we zullen het zeer waarderen!

Klik hier om naar het South Park Fan Forum te gaan!

Tot ziens op het forum!
Groetjes van de South Park Fan staff.