november 2009

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

South Park in winterslaap, South Park Fan niet

Gisteren is dan de laatste aflevering van seizoen 13 uitgezonden. Om alle afleveringen terug te kunnen kijken kan je de afleveringenlijst raadplegen of elke vrijdag om 22:35 uur naar Comedy Central kijken. Nieuwe afleveringen kan je begin maart verwachten wanneer seizoen 14 van start.

Dit betekent niet dat er niks op South Park Fan gebeurt. Binnenkort komt er een nieuwe layout aan, aangezien de huidige ook al een best tijdje erop staat. Ook kan er nieuwe inhoud worden verwacht en vernieuwing van de huidige inhoud.

Informatie aflevering 1314: Pee

Comedy Central heeft informatie vrijgegeven over de laatste aflevering van seizoen 13 die "Pee" gaat heten.

Afbeelding 1314 - Pee Afbeelding 1314 - Pee


De jongens zijn super enthousiast om de dag door te brengen bij Pipi's Splash Town, maar er dreigt gevaar. Dingen die gebeuren in het water zijn niet wat ze lijken. De leuke dag van de jongens staat op het punt om om te slaan. Er zijn gebeurternissen daar aan de gang die signaal geven dat het einde van de wereld nabij is. Cartman probeert iedereen te waarschuwen, maar niemand wil luisteren. Een ramp staat op het punt om toe te slaan en de jongens zijn in een race om te overleven.

Een teaser kan hier bekeken worden.

Info over aflevering 1313 - Dances with Smurfs

Nieuwe informatie over aflevering 1313, Dances with Smurfs.

Eric Cartman grijpt de kans om 'de stem van verandering' in school te worden als hij de ochtendmededelingen overneemt. Zijn doel is South Park Elementary's Studentenpresident, Wendy Testaburger. Cartman vraagt lastige vragen en krijgt aanhangers.

Je kunt hier een preview bekijken.

Info over aflevering 1312 - The F Word

Meer informatie over de nieuwe aflevering 1312 - The F Word. Iedereen is het er over eens dat ze genoeg hebben van luide en aanstotelijke motorrijders die gearriveerd zijn in South Park. De jongens proberen wat aan de Harley Riders te doen. Ze gebruiken het 'f-woord' en het spel is begonnen. Dit is dus blijkbaar de aflevering waar al geruchten over waren...