oktober 2009

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Info over aflevering 1311: Whale Whores

Er is nieuwe info bekend over de nieuwe South Park aflevering.

"Stan en zijn familie vieren zijn verjaardag bij de Denver Aquarium waar ze mogen zwemmen met de dolfijnen. Het begint bloederig te worden als de Japanners aanvallen. de dolfijnen vermoorden en Stan's verjaardag verpesten. Er komt maar geen einde aan dat nutteloze gemoord. Stan neemt dus maar zelf de verantwoording om de dolfijnen te redden."

Een preview is hier te bekijken.

Informatie over aflevering 1310: W.T.F.

Ditmaal zijn we een dag eerder met informatie over de nieuwe aflevering. Er is een teaser vrijgegeven over de aflevering van woensdag. Daarin zie je de jongens een worstelwedstrijd van de WWE bijwonen. Ze vonden het zo vet dat ze zich gaan inschrijven voor worstelles.

Je kan de teaser hier bekijken en op South Park Studios.

Informatie over aflevering 1309: Butters' Bottom Bitch

Comedy Central heeft informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering die woensdag uitgezonden gaat worden. De aflevering gaat Butters' Bottom Bitch heten.

Butters heeft het helemaal naar 4th grade gehaald zonder ooit een meisje te zoenen. Al zijn vrienden plagen hem genadeloos. Butters is vastbesloten om de achterstand met de rest van de jongens in zijn klas in te halen. Ondertussen gaat een agent de strijd aan met de prostitutie in South Park.

Een teaser van de aflevering kan hier bekeken worden.

Informatie over aflevering 1308: Dead Celebrities

Comedy Central heeft dan eindelijk informatie over de eerste aflevering van het tweede deel van seizoen 13 vrijgegeven die Dead Celebrities gaat heten. De jongens halen professionele geestenjagers in huize Broflovski om bewijs van paranormale activiteiten te onderzoeken.

[Afbeelding: 1308a.jpg] [Afbeelding: 1308b.jpg]


Sterke krachten kwellen Ike. Hij is geflipt en de stress kan hem doden. Kyle en de jongens doen alles wat ze kunnen om hem te redden, maar de poltergeisten willen Ike niet met rust laten.

Een teaser valt hier te bekijken.