augustus 2009

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Seizoen 13 vanaf 16 oktober bij Comedy Central!

MTV Networks heeft bekend gemaakt dat Comedy Central Nederland vanaf 16 oktober afleveringen van seizoen 13 gaat uitzenden. Dit is goed nieuws voor de mensen die de afleveringen niet (goed) gevolgd hebben of ze liever met ondertiteling kijken. In dit siezoen krijg Kenny een vriendin, komt de kredietcrisis langs en gaat Cartman piraat spelen in Somalië.

Vanaf 16 oktober om 22:05 uur op Comedy Central.

Officiele Nederlandse South Park website

Sinds vandaag heeft MTV Networks (de eigenaar van Comedy Central) de Nederlandse versie van de officiële website van South Park gelanceerd. Als je op de website komt, merk je dat het nog om een beta gaat, aangezien het meeste nog in het Engels staat en informatie van seizoen 13 nog mist.

Nadat in juli de Duitse versie werd gelanceerd, is de toegang tot South Park Studios voor Duitsers niet meer mogelijk. Dit wordt waarschijnlijk binnenkort ook voor ons zo, zoals ook bij de pilot is die daar is te bekijken.

Met dank aan Professor Chaos voor het melden hiervan.

Update: Het is inderdaad uitgekomen. De Amerikaanse website is nou geblokkeerd voor ons en je moet genoegen nemen met de Nederlandse website (zonder seizoen 13).

SouthPark.nl

Eric Cartman marathon!

Aanstaande vrijdag zendt Comedy Central de top 10 van de beste South Park afleveringen met Eric Cartman uit ter ere van het uitkomen van de DVD Cult of Cartman. Vanaf 20:00 uur kan je lekker op de bank zitten en genieten van bijna 4 uur Eric Cartman. Hieronder valt natuurlijk ook de aflevering Scott Tenorman Must Die, wat nog steeds een van de meest populaire afleveringen is.