november 2008

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

South Park eindigt waarschijnlijk met film

Als in 2011 het laatste seizoen van South Park is geweest, komt er misschien een nieuwe film om de serie helemaal af te ronden.

Het is nog niet helemaal bekend of dit zal gebeuren, maar de kans is zeer groot

Bron: Tv.com

Informatie over 1214: The Ungroundable

Er is informatie bekend over de volgende aflevering van seizoen 12: "The Ungroundable".

Butters weet zeker dat hij een vampier op school heeft gezien, maar niemand luistert naar hem. Ondertussen zijn de Gothics op school boos en gefrustreerd als de andere kinderen het verschil niet meer herkennen tussen Gothics en vampieren.

Een teaser is hier te bekijken.

Deze aflevering is de laatste van seizoen 12.

Info over 1213 - Elementary School Musical

Er is info bekend over de nieuwe aflevering van South Park: "Elementary School Musical".

Stan ziet in dat hij Wendy kan verliezen als hij niet heel snel iets aan zijn imago verandert op South Park Elementary. Cartman gaat nog liever dood dan populair worden. Maar als Stan, Kyle, Kenny en Cartman zien dat Butters populairder is dan zij, hebben ze geen andere keuze.

Je kunt hier een teaser bekijken.

Afleveringen seizoen 12 online (met ondertiteling)!

Na veel mailtjes en een aanzienlijke terugloop van bezoekers op de website heb ik besloten om de afleveringen toch weer online te zetten. Ik ben begonnen met alle afleveringen van seizoen 12 tot nu toe online te zetten. Een toevoeging eraan is dat sommige afleveringen nou ook Nederlands ondertiteld zijn (Britney's New Look, Major Boobage, Canada on Strike, The China Probrem en Breast Cancer Show Ever).

Ik heb wel de lijst van alle afleveringen die er vroeger was vervangen door een vernieuwde afleveringenlijst per seizoen. Alleen bij seizoen 12 zie je de vernieuwde vormgeving terug. De anderen seizoenen volgen binnenkort.

Informatie over 1212: About Last Night

Er is informatie bekend gemaakt over de nieuwe aflevering van South Park genaamd "About Last Night"

Als het land aan het feesten is, betrapt de presidentskandidaat dat niemand goed bewaakt bij het Witte Huis. Vanuit het Oval Office, verzamelt de nieuwe baas zijn team en bereidt zich voor op wat er volgt.

Er is ook een preview beschikbaar, die kun je hier bekijken.