oktober 2008

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie over 1211 - Pandemic 2: The Startling

Er komt wél een vervolg op 1210 - Pandemic! Deze heet Pandemic 2: The Startling.

De jongens zijn verdwaald in de Andes gebergte waar ze het schokkende geheim ontdekken achter de aanval door de reuze cavia's. De jongens hebben nu de kracht om hun dorp en de rest van de wereld te redden van het offensief, maar de leider van Homeland Security staat stevig in hun weg. In de tussentijd is Randy dapper de verwoesting aan het documenteren terwijl hij probeert zijn familie te redden.

Klik hier voor een preview.

Informatie over 1210 - Pandemic

Er is informatie vanuit South Park Studios vrijgekomen over de nieuwe aflevering!

De jongens verzinnen een plan om geld te verdienen met een internationale crisis waarbij geen talent en maar een heel klein beetje werk bij komt kijken. Cartman overtuigt de andere jongens om Craig uit te nodigen om aan hun laatste plan te werken. Hij weet dat Craig het heeft wat nodig is om hun droom te laten uitkomen.

Klik hier voor een teaser.

Seizoen 12 vanaf 17 november bij Comedy Central!

Goed nieuws voor degene die de afleveringen van seizoen 12 nog niet gezien heeft of niet goed gevolgd heeft: Comedy Central Nederland gaat vanaf 17 november afleveringen van seizoen 12 uitzenden. In de eerste aflevering is te zien dat Cartman's amandelen worden geknipt. Ook zie je in dit seizoen Britney Spears langskomen, gaat Canada staken en gaan de jongens terug naar 1864.

Vanaf 17 november op Comedy Central om 21:25 uur.

Informatie over 1209: Breast Cancer Show Ever!

De eerste informatie over de nieuwste aflevering is bekend.

Wendy raakt in de problemen als ze Cartman bedreigd. Hoe boos ze ook is, iedereen verwacht dat Cartman wint in een gevecht. Want meisjes kunnen uiteindelijk niet vechten.

klik hier voor een preview.

Informatie aflevering 1208 - The China Probrem

De eerste informatie over de nieuwste South Park aflevering is bekend. Na een half jaar van wachten is bekend gemaakt dat de nieuwe aflevering The China Probrem zal heten.

Beschrijving:
Cartman moet de Chinezen in zijn eentje confronteren terwijl de Amerikanen door de herinneringen van recente tragische evenementen worden achtervolgd.

Klik Hier voor een preview.