april 2008

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie over 1207 - Super Fun Time

Er is vanuit South Park Studios informatie vrijgekomen over aflevering 1207 - Super Fun Time. Let op, dit is de laatste aflevering van de eerste helft van seizoen 12. In de herfst zal de tweede helft worden uitgezonden.

Mr. Garrison neemt groep 6 mee met een schoolreisje naar een pioniersdorpje waar specifieke werkers in karakter blijven van hun tegenhangers van de 19e eeuw. Cartman dwingt Butters om de fanatieke inwoners te dumpen en naar het amusementcentrum ernaast te gaan. Terwijl de andere kinderen met tegenzin leren over de goede oude dagen in Colorado, breekt een groep van pistool-vrolijke dieven in het museum en neemt iedereen gegijzeld.

Donderdag zal deze aflevering te zien zijn op South Park Studios.

EDIT: Er is één plaatje vrijgegeven: 1

Er is ook een teaser vrijgegeven: Teaser

Informatie over 1206 - Over Logging

Er is een klein beetje informatie vrijgekomen vanuit South Park Studios over aflevering zes van seizoen 12 - Over Logging.

Op een dag worden de inwoners van South Park wakker en vinden uit dat het internet weg is. Als Randy hoort dat er misschien nog wat internet in Californië is, pakt hij in met zijn familie en trekt naar het westen.

Klik hier voor een teaser.

Update: Er zijn drie plaatjes vrijgekomen. 1 2 3

Informatie over 1205 - Eek, a penis!

South Park Studios heeft een klein beetje informatie naar buiten gebracht over de vijfde aflevering van seizoen 12.
Terwijl Ms. Garrison probeert de man te worden die ze altijd wilde zijn, krijgt Cartman de leiding over de klas.

Update: Er zijn 2 plaatjes uitgebracht, 1, 2

Hier is een teaser.

Oh My God They Killed Kenny Weekend!

Comedy Central organiseert op 19 en 20 april het Oh My God They Killed Kenny Weekend! In dit weekend komen de 20 afleveringen voorbij waarin Kenny het leukst dood in gaat. Jij kan zelf je waardering geven aan de afleveringen waarin hij dood gaat. Dit kan je doen op de website van Comedy Central. Als je stemt, maakt je kans op 'Oh My God They Killed Kenny'- opblaasbare stoel!

Voor een omschrijving en een plaatje hoe Kenny in de afleveringen dood gaat, klik hier. Op de site van Comedy Central vind je ook een omschrijving per aflevering.

Op zaterdag 19 april worden de afleveringen in de top 20 t/m 6 uitgezonden en op zondag 20 april de top 5 afleveringen.

» Stem hier op de Oh My God They Killed Kenny afleveringen