maart 2008

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie over 1204 - Canada on Strike

South Park Studios heeft een klein beetje informatie naar buiten gebracht over de vierde aflevering van seizoen 12, die Canada on Strike gaat heten. Het hoofd van de World Canadian Bureau leidt het land in een lange en pijnlijke staking en de verantwoordelijkheid voor de tussenhandel tussen de nederzettingen ligt bij de jongens.

Een plaatje kan je hier vinden.

Update: Nog meer plaatjes: 1 2 3

Nieuwssysteem gehacked...

Gisteren is het nieuwssysteem gehackt door een stel lozers. Ik was toen de hele dag weg, dus ik kon niet op tijd ingrijpen en voorkomen dat het nieuws van de afgelopen 3 maanden werd verwijderd. Doordat ze achter mijn wachtwoord kwamen en ik hetzelfde gebruik voor het forum, hadden ze ook kinderachtige dingen hier uitgevoerd. Deze heb ik ongedaan gemaakt.

Ik ben nou op zoek naar een ander nieuwssysteem. Waarschijnlijk wordt het nieuws binnenkort van het forum gehaald.

Ik heb het IP adres van de hacker kunnen vinden en heb maatregelen getroffen hiertegen.

Afleveringen voorgoed offline

Alle South Park afleveringen die wij online aanboden zijn voorgoed verdwenen. Sinds South Park Studios de afleveringen ook online heeft staan in betere kwaliteit heeft het voor mij niet veel zin meer. Het kost mij veel tijd om alle afleveringen online te houden en de kwaliteit van een aflevering is soms erg slecht en het is illegaal natuurlijk. Ook wordt ik het gezeur erover een beetje beu.

Het was al niet mijn hoogste prioriteit, want dat is de informatie over South Park. En daar gaan we hard aan werken om nog meer informatie erop te zetten.

Ik vraag jullie begrip hierom.

Aflevering 1203 - Major Boobage

South Park Studios heeft informatie naar buiten gebracht over de nieuwe aflevering, die Major Boobage gaat heten. In een South Park eerbetoon aan de film "Heavy Metal" uit 1981, gaan de jongens proberen om Kenny van de laatste drug af te houden dat de jeugd onder controle heeft.

Een plaatje kan je hier vinden. De teaser staat hier.

South Park Studios website is vernieuwd!

De officiële South Park website, South Park Studios, is vernieuwd! De website heeft een compleet nieuwe layout gekregen. Een grote nieuwe feature is dat je alle afleveringen (behalve de nieuwe) kunt bekijken in een best groot scherm. Je moet alleen eerst wel reclame kijken. Ook is het creëren van je South Park poppetje enorm uitgebreid.

» South Park Studios

Aflevering 1202 - Britney's New Look

Er is een klein beetje informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering die Britney's New Look gaat heten. Wanneer de jongens Britney Spears helpen om op de Noordpool te komen, ontdekken ze het schokkende geheim achter haar populariteit.

Update: Britney Spears probeert te ontsnappen van alles in de bergen vlakbij South Park, Colorado, wanneer de jongens haar tegemoet komen. Stan en Kyle raken beïnvloed door Britney's beroemheid en de al durende rage volgt tot waar ze gaat.

Er zijn twee plaatjes vrijgegeven: 1 2

Update 2: Er is nou ook een teaser vrijgegeven. Deze is hier te bekijken.

Aflevering 1201 - Tonsil Trouble!

Er is eindelijk informatie vrijgegeven door Comedy Central van de eerste aflevering van seizoen 12! De aflevering heet Tonsil Trouble. Het gezicht van South Park kan voorgoed veranderen als Cartman is gediagnosticeerd met een ongeneeslijke ziekte. Wanneer de steun die hij krijgt te klein wordt, neemt hij het heft in eigen handen.

De aflevering wordt aanstaande woensdag uitgezonden op de Amerikaanse Comedy Central. We hopen een dag later de aflevering online te hebben staan.

Plaatjes uit de aflevering: 1 2

Bron: Comedy Central

UPDATE: Er is een teaser verschenen! Je kan hem hier bekijken.

Verhuizing voltooid!

De verhuizing van webhost is voltooid! We hebben nou niks meer te maken met Servage. Ik hoop dat alles nou wat sneller en beter werkt en dat het forum geen foutmeldingen mee krijgt.

Binnenkort kan je op de site meer informatie verwachten zoals een uitgebreidere personagelijst en een stuk over de makers. En natuurlijk komt over 8 dagen de eerste aflevering van seizoen 12 uit, waar hopelijk binnenkort meer over te vertellen valt.