februari 2008

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Verhuizing van server dit weekend

Na een half jaar gehost te zijn door Servage is het tijd om de site te verhuizen naar een andere webhost. Dit omdat ik ontevreden ben over Servage, vooral hun database servers zijn slecht en de support ook.

Ik ga terug naar een Nederlandse host, Interion Internet Services. Ik ben op het moment bezig alle bestanden up te loaden op de nieuwe server. Daarna ga ik de veranderen aan de DNS van de domeinmaam aanvragen. Dit kan 1 tot 2 dagen duren voordat het effect heeft. Het forum gaat dan ondertussen even offline om geen berichten en andere dingen te verliezen.

Ik hoop dat alles na het weekend weer goed werkt.

Update: De verhuizing gaat vertraging oplopen doordat de DNS instellingen pas na het weekend veranderd kunnen worden. Dus ik denk dat dinsdag of woensdag de site op de andere host draait.

Bijna alle afleveringen werken weer!

Ik heb de afgelopen dagen gekeken naar de afleveringen die niet werkten en ik heb grotendeels die weer werkend gekregen. Een stuk of 10 afleveringen werken nog niet, maar ik zal binnenkort daar nog een keer naar kijken of ik die ook werkend kan krijgen.

Werkt een aflevering niet dan kan je hier opgeven welke niet werken. Veel plezier met het kijken!

Iets anders: ik zie dat sommige misbruik maken van het contactformulier (ongeldig emailadres en scheldpartijen). Dit soort misbruik wordt gestraft met een IP ban van de hele website (als het ernstig is)!

Forum nieuwe layout!

Het South Park Fan Forum heeft een nieuwe layout gekregen! Ik heb dezelfde kleuren gebruikt als de website nou heeft. Ik hoop dat jullie het mooi vinden. Ik in ieder geval wel, echt een vooruitgang op de oude layout.
Als je nog een lid bent van het forum, registreer je dan en praat mee over South Park, maar ook over andere dingen. En als je er even genoeg van hebt, kan je relaxen in de arcade.

» South Park Fan Forum

Oh, en die storing vanmiddag kwam door de database server die ermee op hield ineens. Ga binnenkort zoeken naar een andere webhost.