november 2007

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

South Park Fan bestaat 1 jaar!

Op 15 november vorig jaar ben ik gestart met South Park Fan en nou bestaat de website 1 jaar! Na een jaar is deze website uitgegroeid tot een van de beste Nederlandse South Park fansites. Ik wil iedereen bedanken met hun steun en inzet het afgelopen jaar.

South Park track in game

Heb je een Xbox 360 en houw je van rockmuziek? Goed nieuws!
Binnenkort komt er een game uit genaamd Rock Band waar je verschillende bekende liedjes kan naspelen. Je kan straks ook een bonus track downloaden van South Park genaamd Timmy and the Lords of the Underworld van de Timmy 2000 aflevering!

Een preview van het liedje kan je hier zien. De game wordt in het 1e kwartaal van 2008 uitgebracht.

Met dank aan Professor Chaos voor het melden.

Info en teaser aflevering 1114: The List

Er is informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering die The List gaat heten. De meisjes in groep 6 hebben een geheime lijst opgesteld waarop elke jongen staat gewaardeerd van het liefst tot lelijkst. Wanneer de jongens de lijst stelen, zijn ze compleet niet voorbereidt om te leven met de resultaten.

Er is ook een teaser vrijgegeven die je hier kunt zien.

Meer info over aflevering 1113: Guitar Queer-o

Er is informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering die Guitar Queer-o gaat heten. Stan en Kyle zijn verslaafd aan het spel Guitar Hero. Maar Stan's betere krachten met het spel beschadigt zijn vriendschap met Kyle. Ook komt er een nieuwe vriend van Stan voor genaamd Thad.

Er zijn ook wat afbeeldingen vrijgegeven die je hieronder kan bekijken.

Afbeelding: 1, 2