oktober 2007

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Info en teaser aflevering 1112: Imaginationland Episode III

Er is informatie vrijgegeven over de derde en laatste aflevering in de Imagination trilogie. Binnen Imaginationland strijden Stan en Butters in het gevecht van hun leven als ze vechten tegen het leger van kwade denkbeeldige macht. Ondertussen gaat Cartman helemaal naar de Hoge Raad om Kyle aan zijn ballen te laten zuigen.

Er is ook een teaser vrijgegeven en die kan je hier zien.

Info en teaser aflevering 1111: Imaginationland Episode II

Er is informatie over de nieuwe aflevering 1111 Imaginationland Episode II dat een vervolg is op de vorige aflevering. Stan en Kyle worden vastgehouden in het Pentagon totdat ze de autoriteiten vertellen hoe ze in Imaginationland kwamen. Intussen zal Cartman niet rusten totdat hij Kyle vindt en die zijn weddenschap nakomt, namelijk: Cartman's ballen zuigen.

Er is ook een teaser vrijgegeven en die kan je hier zien.

Eindelijk een nieuwe layout!

Eindelijk is hij er dan, de nieuwe layout! De oude layout was al bijna een jaar oud en was nodig aan vervanging toe. De nieuwe layout is wat donkerder van kleur en de laatste en volgende aflevering staan nou aan de rechterkant. Ook heb ik een poll toegevoegd over de laatste aflevering.
Binnenkort zal ik ook wat meer informatie gaan schrijven.

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.

Meer info over aflevering 1110 - Imaginationland

Er is informatie bekend gemaakt over de nieuwe aflevering die Imaginationland gaat heten. Wanneer de hele inhoud van 's werelds verbeelding voor hen open ligt, stappen Stan en Kyle erin. Terug in South Park, beweert Cartman dat hij een kabouter heeft gezien.

De nieuwe aflevering wordt woensdagavond in Amerika uitgezonden.

Update: Er zijn drie afbeeldingen naar buiten gebracht.
Afbeelding: 1, 2, 3

Info en teaser aflevering 1109: More Crap!

South Park Studios heeft informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering More Crap. Stan's vader wordt South Park's held wanneer de jongens in de lokale bar de grootte zien van zijn recente drol.Er is ook een teaser vrijgegeven en die kan je hier zien.

Officiële teaser van 1108: Le Petit Tourette!

Er is nou ook een officiële teaser beschikbaar van 24 seconden waarin Cartman scheldt tegen Principal Victoria vanwege dat hij het syndroom van Gilles de la Tourette 'heeft' en het dus mag doen.

Je kan hem hier kijken.