september 2007

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Meer info over aflevering 1108: Le Petit Tourette

Er is meer informatie bekend gemaakt over de nieuwe aflevering die Le Petit Tourette gaat heten!
Cartman ontdekt de lol in het hebben van het syndroom van Gilles de la Tourette. Dronken van de kracht om alles te kunnen zeggen zonder in de problemen te komen, wil hij op nationale TV komen om voordeel te nemen van zijn nieuwe leven zonder filters.

De aflevering wordt op 3 oktober om 22:00 uur (PT) uitgezonden op de Amerikaanse Comedy Central. De volgende dag zal hij waarschijnlijk al te kijken zijn op South Park Fan!

Nog een teaser van de nieuwe aflevering!

Er is nog een teaser opgedoken van de nieuwe aflevering van South Park. In deze teaser zie je Cartman en zijn moeder bij de dokter zijn, omdat Cartman ergens last van heeft (waarschijnlijk syndroom van Gilles de la Tourette).

Je kan de teaser hier bekijken.

Aflevering 1108 teaser video!

Er is een teaser video opgedoken van de nieuwste aflevering die op 3 oktober wordt uitgezonden op de Amerikaanse Comedy Central. In de teaser blijkt dat Cartman doet alsof hij het syndroom van Gilles de la Tourette heeft en slechte dingen gaat zeggen op televisie.

Je kan de teaser hier bekijken.
Met dank aan South Park Alliance voor het uploaden van de video.

Nieuw Forumsysteem!

Het South Park Fan Forum draait sinds kort op een nieuw forum systeem. Dit heb ik gedaan, omdat het oude systeem niet meer up-to-date was en kwestbaar was voor hackers. Het nieuwe systeem heeft ook meer opties dan de oude. Je kan nou ook op het forum flash games spelen en de highscores veroveren. Er is op dit moment keuze uit 15 games, maar dit zal binnenkort uitgebreid worden.

Zo kom erbij als je dat nog niet gedaan hebt.

»South Park Fan Forum

Verhuizing voltooid!

De verhuizing van PCextreme naar Servage is voltooid. De instellingen van de domeinnaam waren sneller dan verwacht veranderd en hierdoor waren sommige dingen nog niet bereikbaar. Nou is alles verhuisd en werkt alles zo goed als weer. Als er iets niet (goed) werkt, meld het dan.

Verhuizing van provider

South Park Fan gaat verhuizen van provider (van PCextreme naar Servage). Dit vanwege dat ik bij Servage al een paar websites heb lopen en ik daar meer ruimte heb. Hiervoor moet ik alle bestanden opnieuw uploaden. Het forum moet tijdens de verhuizing tijdelijk offline, zodat er geen berichten verloren gaan.
De instellingen van het domein spfan.nl moeten ook veranderd worden. Het kan een dag duren totdat de instellingen overal veranderd zijn.

Ik zie jullie terug op onze nieuwe host!

Make Love, Not Warcraft wint Emmy!

De aflevering Make Love, Not Warcraft heeft afgelopen zaterdag een Emmy gewonnen voor animatieprogramma's korter dan een uur! De aflevering overtrof daarbij de genomineerde afleveringen van Avatar, Robot Chicken, SpongeBob Squarepants en The Simpsons. De aflevering, die is uitgezonden op 4 oktober 2006 trok destijds 3,4 miljoen kijkers.