juli 2007

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Make Love, Not Warcraft genomineerd voor een Emmy!

De aflevering Make Love, Not Warcraft van South Park is genomineerd voor een Emmy in de categorie animatieprogramma's korter dan een uur! Andere genomineerden in deze categorie zijn Avatar, Robot Chicken, SpongeBob Squarepants en The Simpsons.

De Emmy's worden zondag 16 september uitgereikt in Los Angeles.

Bijna alle afleveringen werken weer!

Ik heb even wat tijd in de afleveringen gestoken om ze bijna allemaal weer online te krijgen en dat is gelukt. De player is wel veranderd en heeft nu ook een optie om de aflevering in fullscreen te bekijken. Binnenkort zal wel de pagina met de lange lijst verdwijnen en zal de link naar de player bij de afleveringen informatie staan. Ook ga ik proberen een nieuwe layout te maken voor South Park Fan en meer inhoud toe te voegen.

Updates

De afgelopen maand heb ik tussen de toetsen door wat updates aan South Park Fan gemaakt. Ik heb Hoe sterft Kenny? helemaal af gemaakt en songteksten van de film staan ook op de site.Ik heb over een week zomervakantie en dan heb ik meer tijd op de site te updaten met nieuwe inhoud. Dan zal ik ook gaan kijken naar de afleveringen die online te zien zijn, want daar werkt het merendeel niet van.