april 2007

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Website Comedy Central Nederland online

De website van Comedy Central Nederland is online! Op de site kan je o.a. de programmering checken, de lijst van programma's dat Comedy Central gaat uitzenden en binnenkort kan je er video's op kijken.

En volgens de programmering komt South Park ook om 22:00 uur op Comedy Central (behalve op 30 april vanwege cabaret).

» Website Comedy Central

Meer info over aflevering 1107: Night of the Living Homeless

Er is vandaag meer informatie bekend gemaakt over de nieuwe aflevering genaamd Night of the Living Homeless. South Park worstelt met een groot daklozen probleem. Een toenemend aantal daklozen eten, slapen en bedelen door heel South Park. Terwijl de volwassenen werken aan creatieve oplossingen om voor de daklozen te zorgen, zijn de jongens bezig met het oplossen van het probleem voor eens en altijd.

Meer info over aflevering 1106: D-Yikes

Er is vandaag (op 2e Paasdag) informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering van South Park getiteld D-Yikes. Wanneer Ms. Garrison het slachtoffer is van een opnieuw mislukte relatie, slaat hij z'n woede af op de fourth graders. Iedere keer wanneer Ms. Garrison gedumpt wordt, wordt het leven in het klaslokaal ondraaglijk. Wanneer de jongens hun docent's onregelmatige stemmingsschommeling en zwaar huiswerk niet langer kunnen hanteren, ontdekken ze mensen-te-huur die in elke situatie kunnen helpen.

South Park nou ook in België te zien!

Voor alle Belgische South Park liefhebbers die in Vlaanderen wonen en die South Park op TV willen zien, het kan nou! TMF Vlaanderen (eigendom van MTV Networks Benelux) heeft de uitzendrechten van de laatste 4 seizoenen van South Park. Onlangs heeft het station een verandering van uiterlijk gehad en heeft een nieuwe programmering. South Park komt elke maandag t/m zaterdag om 19:30 uur op TMF. Uitzending gemist? De herhaling komt om 23:00 uur.

» Website TMF Vlaanderen

Meer info over aflevering 1105: Fantastic Easter Special

Er is vandaag informatie vrijgegeven over de nieuwe aflevering van South Park getiteld Fantastic Easter Special. In deze paasaflevering weigert Stan om nog een paasei te decoreren en hij wil juist uitleggen wat eieren te maken hebben met Jezus die sterft voor zijn zonden. Vastbesloten om het echte verhaal achter de eieren en de haas die deel uitmaken van het paasritueel, vallen Stan en Kyle in een zonderlinge maatschappij die een legendarisch geheim bewaakt.

Als er een teaser beschikbaar wordt gemaakt komt ie op de site te staan.