maart 2007

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Meer info over aflevering 1104: The Snuke

Er is meer informatie bekend gemaakt over de nieuwe aflevering die The Snuke gaat heten. Cartman verdenkt dat de nieuwe Moslim leerling achter een terroristische dreiging zit. De klok tikt door wanneer de inwoners zich voorbereiden voor Hillary Clinton's grote campagne verzameling. Elke minuut telt wanneer Cartman zijn eigen methodes gebruikt om de verdachte te ondervragen. Maar kan het plan om op Hillary Clinton te richten juist het topje van de ijsberg zijn?

The BOX verdwijnt, Comedy Central in de plaats

MTV Networks Benelux heeft vandaag bekend gemaakt dat ze op 30 april de nieuwe zender Comedy Central lanceren en het vervangt daarmee The BOX. Op de zender worden veel bekroonde Amerikaanse comedies uitgezonden (zoals South Park, Saturday Night Live, The Office US, The Daily Show). Ook zullen er Nederlandse producties te zien.

Comedy Central start 30 april met de première van het zesde seizoen van South Park en is maandag t/m vrijdag te zien om 23:50 uur.

» Persbericht MTV Networks

Meer info over aflevering 1103: Lice Capades

Er is meer informatie bekend gemaakt over de nieuwe aflevering die Lice Capades heet. De South Park basisschool wordt geteisterd door een hoofdluisplaag. Het bestuur van de basisschool heeft vastgesteld dat niet verteld mag worden wie hoofdluis heeft. Wanneer Mr. Garrison weigert de namen te zeggen, vindt Cartman een manier om te ontdekken wie de hoofdluis heeft.

Update: Er is een kleine teaser beschikbaar. Je kan hem hier bekijken.

Forum weer online!

Het South Park Fan Forum is weer online! Als je wilt meepraten over South Park en/of andere dingen kan je je registeren op het forum.

» South Park Fan Forum

Aflevering 1102 - Cartman Sucks

Aflevering 1102 zal Cartman Sucks heten. Er is nog niet veel informatie bekend over deze aflevering, maar er is wel een teaser beschikbaar.

» Bekijk de teaser

Edit 12/03: Comedy Central heeft meer informatie naar buiten gebracht.
Wanneer een van Cartman's grappen Butters in een compromisse positie brengt, is zijn vader vastbesloten om "hem op het juiste pad te zetten". Terwijl Butters op een speciaal kamp probeert om "de homoseksualiteit weg te wensen" realiseert Cartman dat de grap voor hem bedoeld is.

Aflevering 1101 - With Apologies to Jesse Jackson

Comedy Central heeft meer informatie vrijgegeven over de eerste aflevering van het 11e seizoen. De aflevering heet With Apologies to Jesse Jackson. Er worden steeds meer nieuwe gevallen bekend van mensen die het "N" woord gebruiken. Terwijl de inwoners van South Park het algemene gebruik van rassenslur bestrijdt, vecht Cartman tegen een dwerg.

Afbeelding 1 | Afbeelding 2

Binnenkort meer informatie en natuurlijk ook de aflevering via streaming.

» Press Release Comedy Central

Meer info over seizoen 11

Animation Magazine heeft wat nieuwe informatie naar buiten gebracht. In de eerste zeven afleveringen van het 11e seizoen van South Park komt er een parodie op de actie serie 24 van FOX en brengt de presidentiële hoopvolle Hillary Clinton een bezoek.
Seizoen 11 gaat van start op woensdag 7 maart om 22:00 uur (EST) bij Comedy Central (donderdag 04:00 uur bij ons). En als je de piepjes zat bent, kan je de ongecensureerde versie versie bekijken via iTunes elke volgende dinsdag vanaf 13 maart.

» Lees artikel op Animation Magazine