februari 2007

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Seizoen 11 begint over 1 week!

Over precies één week begint dan eindelijk het 11e seizoen van South Park! Er is jammer genoeg nog geen informatie vrijgegeven waar de eerste aflevering van seizoen 11 over gaat. Maar dat zal niet lang meer duren. Dus hou de site in de gaten.

Afleveringen nou online te bekijken!

Alle afleveringen van South Park (op 5 na) zijn nou ook op South Park Fan te bekijken! Je hebt hier alleen de laatste versie van Flash voor nodig. Om ze te bekijken ga je naar Afleveringen online en selecteer je een aflevering uit de (lange) lijst. Ik maak binnenkort een betere lijst daarvoor.
Deze afleveringen hebben helaas geen ondertiteling. Ik kan nog niks zeggen wanneer dat wel komt.

Edit: Alle afleveringen werken nou als het goed is.

Forum gesloten...

Het forum is helaas niet succesvol gebleken de eerste 2 weken (pas 77 berichten en 6 leden) en ik heb het daardoor maar gesloten. Wanneer de website een betere naamsbekendheid heeft en dus meer bezoekers trekt komt het forum waarschijnlijk weer online als een schoon forum.

Heb je suggesties om deze site te verbeteren? Laat dan hier een berichtje achter.

Af en toe updates...

Ik probeer af en toe wat nieuwe informatie of media op de website te zetten. Als ik klaar ben met toetsen (alleen morgen nog) heb ik meer tijd en kan ik meer updates doen.

Er staan nou ook 15 Winamp Skins van South Park op de website en sommige zijn echt aan te bevelen als je van South Park houdt.

Ook zijn we nog op zoek naar nieuwe forum leden. Dus als je houdt van South Park en wilt mee praten erover, registreer jezelf dan op ons forum.