Seizoen 26 gaat volgende maand van start

South Park Studios heeft door middel van het uitbrengen van een teaser bekend gemaakt dat seizoen 26 van South Park in februari, volgende maand dus, wordt uitgezonden. Er is verder nog niet bekend gemaakt hoeveel afleveringen dit seizoen uit zal bestaan.

Seizoen 25 bestond maar uit 6 afleveringen die in februari en maart 2022 werden uitgezonden. Later dat jaar volgde er 2 specials die alleen te streamen waren via Paramount+: South Park The Streaming Wars en South Park The Streaming Wars Part 2.

Na seizoen 26 zullen er nog 4 seizoenen volgen. In 2021 is het contract verlengd tot seizoen 30 met 14 films, waarvan er nu 4 te streamen zijn.

Update: De eerste aflevering van seizoen 26 wordt in de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 februari uitgezonden.