Trey Parker en Matt Stone kopen Casa Bonita

Trey Parker en Matt Stone, de makers van South Park, hebben Casa Bonita gekocht. Dat is bekend gemaakt tijdens een interview van Jared Polis, de gouverneur van Colorado, met de makers van South Park.

Casa Bonita is een voormalige keten van restaurants met een Mexicaans thema en bestaat sinds 1968. Vroeger waren er 4 locaties waarvan er nu nog maar één van over is, in Lakewood. Sinds de start van de coronapandemie is die echter gesloten. Trey en Matt hebben deze locatie nu gekocht.

In South Park is Casa Bonita een aflevering uit seizoen 7 uitgezonden in 2003. In de aflevering viert Kyle zijn verjaardag in Casa Bonita. Hij nodigt alleen Cartman niet uit, maar Butters (samen met Stan en Kenny). Cartman laat dan aan Butters weten dat een meteor op het punt staat om in te slaan en verstopt hem in een schuilkelder.

Casa Bonita, Lakewood