Informatie aflevering 2401 - The Pandemic Special

South Park gaat eindelijk weer beginnen! Er is informatie bekend gemaakt over de eerste aflevering van seizoen 24 van South Park. Dit wordt een 1 uur durende aflevering genaamd The Pandemic Special die in de Verenigde Staten wordt uitgezonden in de nacht van 30 september 2020 en 1 oktober 2020.

Afbeelding van aflevering 2401 - The Pandemic Special Afbeelding van aflevering 2401 - The Pandemic Special

Randy aanvaardt zijn rol in de COVID-19-uitbraak, aangezien de aanhoudende pandemie voortdurende uitdagingen voor de inwoners van South Park vormt. De kinderen gaan met plezier terug naar school, maar niets lijkt op het normale dat ze ooit kenden; niet hun leraren, niet hun klaslokaal, zelfs niet Eric Cartman.

Teaser
Making of

Update: Comedy Central Nederland zal deze aflevering donderdag 1 oktober om 20:30 uur uitzenden.