South Park bijna ten onder door een van de beste afleveringen

Het komt niet vaak voor dat Trey Parker en Matt Stone een interview geven. Toch hebben ze onlangs er eentje gegeven met de Australische zender SBS 2.

In het interview, dat 2 maanden geleden is opgenomen, wordt een boekje open gedaan over een aantal zaken. Zo gebruiken ze LSD voor de Oscaruitreikingen en hebben ze het over hun schrijfproces. Maar een ding is opmerkelijk: Trey heeft een keer bijna een ineenstorting gehad vanwege een aflevering.

“Every Tuesday, Matt and [Anne Garefino] know they have to talk me off a cliff. Every show, I’m like, this is a horrible show, I don’t want anyone to see it. There’s one episode we did, it was the first show of the season, and I’m like, I’ve lost it. I don’t know how to do this anymore. I was like, please, begging Anne, do not let this go on the air, because I don’t want the South Park legacy to be ruined, and this show is going to ruin it, because it’s so bad and I’m just going to feel terrible… I just went home and was depressed and couldn’t sleep, and I got in the next day and they’re like, dude, people really like that show. And it was the show about World of Warcraft.”

Gelukkig vonden fans Make Love, Not Warcraft een geweldige aflevering en misschien wel één van de beste afleveringen allertijden.

Het complete interview kan hieronder bekeken worden.