South Park Fan bestaat 9 jaar!

Vandaag 9 jaar geleden, op 15 november 2006, begon ik de fansite South Park Fan met als doel de Nederlandse fansite te worden met informatie en media van South Park.

South Park Fan splash uit 2006
South Park Fan splash uit 2006

Ik wil bij deze alle bezoekers, leden van het (wat inactieve) forum, Professor Chaos en Nagger bedanken voor de steun in deze 9 jaar!

Vorig jaar beloofde ik dat er binnenkort een nieuwe vormgeving zal komen die de huidige vormgeving uit 2010 (!) zal vervangen. Deze heb ik helaas nog niet kunnen realiseren. Ook heb je misschien gemerkt dat de website wat weinig wordt bijgewerkt. Sinds ik een aantal jaar werk ik waardoor deze hobby wat naar de achtergrond is verschoven. De plannen liggen er, maar de tijd is er niet meer zoals vroeger.