Deze kerst de South Park Awards bij Comedy Central

Comedy Central zendt deze kerst de South Park Awards uit. Uit alle afleveringen is een selectie gemaakt en onderverdeeld in 6 categorieën, namelijk Extreme Religion, Celebrity Bash, Drug Abuse, Who Killed Kenny, Best Special en Best Song.

Je kan elke aflevering in de lijst een waardering geven tot 5 sterren. Als je mee doet, maak je kans op het winnen van een South Park goodiebag. De best beoordeelde afleveringen per categorie worden in het kerstweekend uitgezonden op Comedy Central.

Stemmen kan je op deze website.

Reacties

ik ben geak op southpark aleen al die spullen zijn duur :(.
en ik vind het maar stom hoor over southpark beoordelen zoals jood je kan toch wel tegen een grapje maaaaan.
ik pedoel is wel erg maar je moet er op lachen :).
Byeeeeeeeeee.