The Real South Park, een 1 april grap?

Comedy Central heeft aangekondigd in navolging van eerdere spraakmakende programma’s als New Kids en Joezjny, ze een nieuwe show gaan maken genaamd "The Real South Park". De serie bestaat uit 8 afleveringen en is gebaseerd op South Park en speelt zich af in Amsterdam. Op een South Park manier wordt met de Nederlandse cultuur gereageerd. De serie is vanaf 1 april om 22:30 uur te zien op Comedy Central.

The Real South Park

Is dit echt of is het een vroege 1 april grap?

Nog meer nieuws van Comedy Central: terwijl seizoen 14 nog niet begonnen is, heeft Comedy Central bekend gemaakt dat seizoen 14 vanaf 2 april om 22:05 uur wordt uitgezonden.

The Real South Park

Reacties

Lijkt me echt vreselijk maar mocht het gebeuren dan moet ik het natuurlijk wel even bekijken.

Zanger Bob als Cartman. Het kan gelukkig nog erger. Het had net zo goed Edo Brunner kunnen zijn.

oooh nederlandse namaak show sucks net als die new kids on the block kom op zeg laat de waarde van south park in z'n geheel ga het niks verneuk de makers van de real south park sucks, and scruw you guys im going home!

Net alsof ze daar ooit de copyright krijgen om zoiets te doen

Dit is echt waar, mijn broertje staat ingeschreven voor een ''modellen'' bureau, waar je bereikt kan worden voor filmpjes, foto's voor in bladen etc. en mijn broertje was dus gevraagd voor Comedy Centrals ''Real South Park''. Het is dus waar.

OMG, Dit wordt niks. Zanger Bob als Cartman vind ik al erg, comedy central komt vast weer kijkcijfers te kort.

als dit egt is ga ik me kapot lache want wrm zouden ze deze shit maaken is toch belachelijk man. ik heb een stukje op comedycentral.nl gezien met amsterdam met een hoer achter de raam. egt grappig maar oook belachelijk.

Is this a real? or just a freakin' april fool joke?

nederland, land van wansmaak

en anders wel slechte grappen.

Die Cartman Hij Speelt Met Mij In Het Team Bij SVVSMC

Mensen... dit is een 1 april grap.

HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA
net gezien en 1 april hahaahahahahahaaha

OMG!!!!he was een grap maar wel zonde hoor!!!:,(maar wel een leuk stukje!

hallo mensten

AHAHAHAHAHAA