november 2014

Hier staan alle nieuwsberichten die geplaatst zijn sinds de oprichting van South Park Fan.

Informatie aflevering 1808 - Cock Magic

Voordat South Park volgende week een weekje overslaat vanwege Thanksgiving komt donderdagnacht de achtste aflevering op TV in Amerika en zondag in Nederland genaamd Cock Magic.

Afbeelding aflevering 1808 - Cock Magic Afbeelding aflevering 1808 - Cock Magic

Randy leert zichzelf nieuwe vaardigheden aan. Er spelen illegale activiteiten in de kelder van City Wok. Kenny blinkt uit in het spelen van het spel Magic: The Gathering. Hij heeft de volle aandacht van de jongens totdat een nieuwe hardcore activiteit in de weg zit. Wanneer Wendy probeert om de aandacht van Stan te vragen op wat ze doet, realiseert ze zich dat wat hij toch doet met zijn jongen vrienden altijd eerst komen.

Teaser

South Park Fan bestaat 8 jaar!

Vandaag 8 jaar geleden, op 15 november 2006, begon ik de fansite South Park Fan met als doel de Nederlandse fansite te worden met informatie en media van South Park.

Ik wil bij deze alle bezoekers, leden van het (wat inactieve) forum, Professor Chaos en Nagger bedanken voor de steun in deze 8 jaar!

Binnenkort kan je op South Park Fan een nieuwe vormgeving verwachten. Klik hier om de geschiedenis van South Park Fan te lezen.

Informatie aflevering 1807 - Grounded Vindaloop

Aanstaande donderdagnacht wordt de zevende aflevering van seizoen 18 van South Park uitgezonden in Amerika en zondag in Nederland die Grounded Vindaloop gaat heten.

Afbeelding aflevering 1807 - Grounded Vindaloop Afbeelding aflevering 1807 - Grounded Vindaloop

Butters is ervan overtuigd dat hij leeft in een virtuele werkelijkheid. Wanneer hij plotseling doordraait en ravage aanricht in zijn huis en in South Park, worstelt iedereen om erachter te komen wat echt is.

In een van de teaser afbeeldingen zie je Butters met een zelfgemaakte VR-bril (net als de Oculus Rift).

Teaser

Informatie aflevering 1806 - Freemium Isn't Free

Het is alweer tijd voor de zesde aflevering van seizoen 18 die donderdagnacht in Amerika en zondag in Nederland wordt uitgezonden die Freemium Isn't Free heet en gaat over het Free to Play principe bij mobiele spellen waar het spel gratis is, maar voor premium inhoud een klein bedrag betaald moet worden.

Afbeelding aflevering 1806 - Freemium Isn't Free Afbeelding aflevering 1806 - Freemium Isn't Free

De kinderen in South Park spelen het nieuwste mobiele spel van Terrance en Phillip en ook Stan is verslaafd aan de nieuwe hit. Ondertussen voelen Terrance en Phillip zich niet zo goed met het fortuin dat ze verdienen met hun mobiele spel.

Teaser