South Park: Snow Day! komt 26 maart 2024 uit

Onlangs is bekend gemaakt dat het computerspel South Park: Snow Day! op 26 maart 2024 zal uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC. De game wordt ontwikkeld door Question Games in samenwerking met South Park Digital Studios en wordt uitgegeven door THQ Nordic en is een co-op multiplayer die met maximaal 4 spelers te spelen is in 3D.

In South Park: Snow Day! speel je als de nieuweling (The New Kid) en sluit je je aan bij Cartman, Stan, Kyle en Kenny, in driedimensionale glorie, om de meest magische dag in het leven van een jong kind te vieren, een ijsvrije dag. Grijp maximaal drie vrienden en vecht je een weg door de besneeuwde straten van South Park op een missie om de wereld te redden en te genieten van een dag zonder school.

Het is nu mogelijk het computerspel te pre-orderen. Naast de normale versie komt er ook een collector's editie die naast het computerspel een Grand Wizard Cartman sneeuwbol, Grand Wizard Cartman pratende toiletpapierhouder, Grand Wizard Cartman gebreide muts, zes tarot kaarten en de originele soundtrack van het computerspel bevat.